Voimistelupäivät 2020 ja Lumo-finaali

Tapahtumia
ja tekemistä
kaikenikäisille

Tule viihtymään koko perheellä tai joukkueella Kuopion Voimistelupäiville ja Lumoon. Tarjolla on runsaasti oheisohjelmaa ympäri kaupunkia.

Kaikille avoimet tapahtumat

Perjantai-iltapäivän toritapahtumassa 5.6.  on luvassa huikeita voimistelu- ja tanssiesityksiä, musiikkia sekä näyttävä kulkue kauppatorilta Kuopio-hallille.

Joka päivä järjestetään ilmaistapahtumia eri-ikäisille ympäri kaupunkia. Lapsille on eri lajien kokeilupisteitä ja temppurata Kuopio-hallin viereisellä koululla. Aikuiset voivat osallistua puistojumppaan keskustan puistossa.

Kilpailija- ja tapahtumapassilla iltaohjelmia

Kisa- ja tapahtumapassilla pääset perjantai-iltana seuraamaan värikästä avajaisnäytöstä Kuopio-halliin ja irroittelemaan vielä vauhdikkaammin lauantai-illan discoon.

Ravitsemus esteettisissä urheilulajeissa -seminaari

Kuopion Musiikkikeskuksessa järjestetään lauantaina 6.6. klo 12-16 seminaari urheilijan ravitsemuksesta. Seminaarissa kuullaan huippuasiantuntijoiden esityksiä urheilijan ravitsemuksesta ja pureudutaan erityisesti siihen, mitkä ovat esteettisten lajien erityisvaatimukset ravitsemuksen suhteen ja kuinka niihin vastataan käytännössä.

Seminaari huipentuu paneelikeskusteluun, jossa kokokemuksia jakavat asiantuntijoiden ohella myös voimistelijat, valmentajat ja vanhemmat. Mukana on mm. kokenut rytmisen voimistelun arvokisaedustaja Jouki Tikkanen. Tule mukaan kuulemaan, kokemaan ja oppimaan!

Tarkempi ohjelma julkistetaan helmikuun alussa.

Perjantai-illan avajaisnäytös 5.6.

Voimistelupäivät- ja Lumo-tapahtuma käynnistyy virallisesti perjantai-iltana Kuopio-hallissa järjestettävässä avajaisnäytöksessä. Siellä esiintyvät eri lajien edustajat ja yllätyksiäkin on luvassa! Tapahtuma on ilmainen kilpailija-ja tapahtumapassilla.

Lumoava gaala lauantaina 6.6.

Lauantai-ilta huipentuu gaalanäytökseen, joka järjestetään Kuopion kaupunginteatterissa. Näytökseen valitaan hakuprosessin kautta korkeatasoisia tanssi- ja voimisteluesityksiä. Näytöksen liput tulevat myyntiin maaliskuussa.

Lumoava gaalan haku 27.2. asti

Haluaisitko sinä tai ryhmäsi esiintyä upeissa puitteissa teatterin lavalla?

Gaala järjestetään Kuopion kaupunginteatterin Minna-näyttämöllä lauantaina 6.6. klo 17.30 ja klo 19, molemmissa näytöksissä on sama ohjelma.

Gaalaan haetaan lumoavia koreografioita ja esityksiä. Esitys/koreografia voi olla mitä tahansa tanssin tai voimistelun lajia.

Lataa tästä hakuohje